Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο Κατάλογός μας

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Με τα βασικά συστατικά, το κερί μέλισσας που έχει μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, επουλωτικές ιδιότητες και βοηθά την επιδερμίδα να έχει μια απαλή και ελαστική δομή και το ελαιόλαδο που θρέφει το δέρμα μας σε βάθος, διατηρεί τη φυσική υγρασία και ελαστικότητά του, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Κατάλληλη για εγκύους, μωρά και μαμάδες που θηλάζουν.
ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΥΙΚΩΝ ΠΟΝΩΝ: Με Δάφνη και Ευκάλυπτο, για πιασίματα μυών και αρθρίτιδες.
ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: Με εκχύλισμα Κισσού, ισχυρό ενεργό συστατικό με συσφικτικές ιδιότητες.
ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ: Με αντισηπτική, αναλγητική και επουλωτική δράση.
ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ: Ενισχύει ιδιαίτερα τη δράση των συστατικών της κεραλοιφής, καθώς έχει αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση.
ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Η σοκολάτα περιέχει αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές ουσίες, τα φλαβονοειδή, μαγνήσιο που τονώνει την επιδερμίδα και βούτυρο κακάο που ενυδατώνει.
ΣΤΙΚ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΙΛΙΩΝ: με Κερί και Πρόπολη
ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ: Το βάλσαμο των αρχαίων, με εξωτερική και εσωτερική χρήση, για κάθε είδους κακώσεις, πληγές, φλεγμονές, ψύξεις, κράμπες, οιδήματα, ρευματισμούς, τσιμπήματα, δερματίτιδες, στομαχικά έλκη, αϋπνίες, αγχώδεις διαταραχές και για γενική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΕΣ & ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ: Σε πολλά σχέδια και χρώματα (γλειφιτζούρια, τούρτα σαπουνιού, λαμπάδες με σαπουνάκι, διαφημιστικά σαπούνια, μπομπονιέρες-σαπουνάκια), ιδανικά για δώρα.
ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΛΟΥΦΑ: Κατάλληλα για απολέπιση.
ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ: Με κρεμώδη υφή, κατάλληλα για σώμα και μαλλιά. 

ΠΥΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ως πίνακες αλλά και σε χρηστικά αντικείμενα όπως ημερολόγια, κλειδοθήκες, κουτάλες, διάφορα κουτιά κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου